donderdag 9 januari 2014

Recordpoging Guinness World Records

Beste lezer,

Betreft: recordpoging Guinness World Records ten bate van de Ronald McDonald Hoeve

Graag zouden wij uw medewerking willen vragen bij een recordpoging voor een bijzonder goed doel. Zoals u wellicht weet, zijn er op 19 maart van dit jaar gemeenteraadsverkiezingen. Vier jaar geleden hebben wij hiervoor op een ludieke manier aandacht gevraagd door in Nij Beets een Nieuwjaarsduik te organiseren. Ook deze keer wil de ChristenUnie Opsterland op een opvallende manier bij iedereen de verkiezingen promoten, waarbij tegelijkertijd geld wordt opgebracht voor de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het vaak ingewikkeld om een vakantie te organiseren. Het kind kan niet overal zelfstandig komen en heeft bij sommige activiteiten hulp nodig. Meedoen met andere kinderen is niet altijd vanzelfsprekend. In de Ronald McDonald Hoeve is een onbezorgde vakantie wel mogelijk. Het hele gezin kan verblijven in een volledig aangepast vakantieappartement. Om dit te kunnen realiseren wordt er hoofdzakelijk met vrijwilligers gewerkt en ook is men vrijwel geheel afhankelijk van giften en donaties.

Door middel van onze recordpoging willen wij dit prachtige doel financieel steunen. Onze wethouder Rob Jonkman zal proberen om het wereldrecord onafgebroken speechen van 33 uur en 46 minuten te breken. Dit zal plaatsvinden in de gemeenschappelijke ruimte van de Ronald McDonald Hoeve aan de Helomareed 2 in Beetsterzwaag. De poging start op vrijdagmorgen 7 februari om 9.00 uur en zal, als deze succesvol is, eindigen op zaterdagavond 8 februari rond 23.00 uur. U bent van harte welkom om de recordpoging bij te wonen.

Hoe kunt u meedoen om de poging te laten slagen en het goede doel te steunen? U kunt 10 minuten “zendtijd” kopen. Uw tekst of boodschap zal tijdens de speechmarathon worden uitgesproken en hiervoor wordt een bedrag voor de Ronald McDonald Hoeve gevraagd van EUR 50,00. Meer blokjes van 10 minuten kopen is ook mogelijk. Daarnaast kan uw logo in beeld worden gebracht, als u hierover beschikt. De hele recordpoging zal via livestream via internet wereldwijd te volgen zijn.

Naar verwachting zal de poging veel publiciteit genereren. Dat is mooi voor het goede doel en mooi voor u! Als u interesse heeft, kunt u een e-mail sturen aan wereldrecordspeechen@gmail.com Wij sturen u dan de voorwaarden en een aanmeldformulier. Het bedrag kunt u rechtsreeks overmaken aan de Ronald McDonald Hoeve, het komt volledig ten goede aan het mooie doel. Doet u mee?

Wij hopen dat u geïnteresseerd bent en dat we samen kunnen gaan voor een prachtige opbrengst!

Met vriendelijke groet,

Ronald McDonaldhoeve Beetsterzwaag
ChristenUnie Opsterland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten